esmaspäev, 20. august 2018

¡Bienvenida!

Ma olen kohal!

Minu seiklus algas Tallinna lennujaamast 16. augustil, kus pisar silmis jätsin kodustega hüvasti. Istusin esimest korda elus lennukisse ja lendasime (veel kolm Eesti tüdrukut, kes Argentiinas) Tallinnast Helsingisse, sealt 3h Pariisi ja Pariisist 12h Buenos Airesesse. Buenos Aireses võtsid meid vastu YFU Argentiina vabatahtlikud, kellega edasi suundusime kolmepäevasesse aasta alguse seminarile Buenos Airese külje all.

Hola Argentina!

Päikesetõus lennukiaknast

Make the world your home 

Aasta alguse seminaril tegime tutvust Argentiina kultuuriga, jõime palju matet ja tegime tutvust teiste vahetusõpilastega, kes üle Euroopa kokku olid tulnud.

Ühel õhtul pidime tegema Eestit tutvustava ettekande ja antud pildil me seda parajasti mõtlesime
(pilt YFU Argentiinalt)

Pühapäeval (19.08) istusin Buenos Aireses bussi peale, et sõita oma hostpere juurde. Bussisõit kestis 10h (Argentiina bussid on ülimalt mugavad). Bussijaamas võttis mind vastu minu hostpere.

 
Pildil ka teised kaks vahetusõpilast ja nende pered.

Minu hostperes on kolm õde (Paulii 18, Melanie 16, Lara 15), üks vend (Jose 20), ema (Estela) ja isa (Javier). Me elame Avellanedas, Santa Fes. Hostperes inglise keelt keegi ei räägi, seega hetkel veel suhtleme käte ja google tõlke abil. Lisaks on muidugi ka abuela ja abuelo (vanaema ja vanaisa) ning veel palju sugulasi.

Kasutaja Paulii Diaz foto.
Melanie, mina ja Paulii

Kasutaja Paulii Diaz foto.
Mama Estela y papa Javier

Pastel (kook) - Argentiina&Eesti


Hetkel on Argentiinas talv, seega üsna jahe, kuid kevad on tulekul. Kolmapäeval (22.08) on mul esimene koolipäev ja homme (21.08) lähen hostemaga endale koolivormi ostma. 

Varsti saate lugeda ka minu esimesest koolipäevast ning ka sellest, kuidas sujub hispaania keele õppimine. 

Senikaua nautige veel Eesti suve!







2 kommentaari: