teisipäev, 7. august 2018

Mina tänan!


Alustuseks soovin tänada kõiki, kes minusse usuvad ning mind toetavad! 

Lähen vahetusõpilaseks Argentiinasse 2018/2019 õppeaastaks. Vahetusaasta üldine maksumus oli 7900€, kuid nüüd on kogu see raha koos. Kuidas? 

1. Tegin sini-must-valgeid käepaelu. Ühe käepaela hinnaks oli 5€. Müüsin kokku 380 käepaela.
Suur aitäh kõigile, kes endale selle käepaela ostsid! Tänan ka Jerwencato Bistrod ja Rapla    käsitööpoodi Süstik, kus olid mu käepaelad samuti saadaval. Aitäh!

                                           Aitäh Anette ja Karl ning fotograaf Ammi!

                                           Jõulude eri



 2. Käisin laste sünnipäevadel tegelaskujusid mängimas. Kokku käisin kuuel sünnipäeval, kus laste vanus oli tavaliselt 2-11aastat ning lapsi oli 10-15. Selline võimalus oli mul tänu Eli Suklesele! Aitäh!

 Kõige tahetum roll oli printsess.

 3. Hoidsin tuttava last (kui ta seda loeb, siis teab, et räägin temast - aitäh!).

 4. Käisin kahel suvel tööl (2017 juuni-juuli/2018 mai-juuli).

 5. Olin õpilasfirma Risk müügijuht ning saadud tulu kasutasin vahetusaasta katteks. Soovin tänada meie õpilasfirma teisi liikmeid. Aitäh!

 6. Otsisin toetajaid, mis on kõige populaarsem viis, kuidas vahetusõpilased üritavad raha kokku saada. Minu arvates on see üks kõige ebatõhusam, aeganõudvam ning ebamugavam moodus. Miks? Kirjutan võõrale inimesele ja küsin raha, sest mul on eesmärk. Ma usun, et ettevõtjad saavad päevas väga palju kirju erinevatelt inimestelt, kellel on samuti eesmärk. Mis veel keerulisem - kuidas paista silma? Mis paneks üldse ettevõtja/toetaja minu kirja avama? Kui ta nüüd juba ongi kirja avanud, siis mis on minu kirjas teistmoodi? MIKS ta peaks mind toetama? 
 Ma saatsin kokku 684 meili (paljud vahetusõpilased saadavad rohkemgi), neist 364 inimesele ka helistasin, vastu võttis umbes 150 inimest ning neist toetas 3 inimest. Kokkuvõtteks 684 inimesest oli mul 37 toetajat. Kõige väiksem toetus oli 5€ ja suurim 500€. Ma olen kõigile toetajatele väga tänulik! Aitäh! 

 7. Osalesin YFU stipendiumivoorus ning tänu sellele sain YFU Eesti stipendiumi väärtuses 1000€. Aitäh! 

Lisaks tänan ka kõiki anonüümseid ning eraisikulisi toetajaid, aitäh! 

Nüüd on asi nii kaugel, et ostsin omale kohvri ja 16.august on minek.

Kniks ja kummardus Teile kõigile! Mina tänan!



2 kommentaari: